Bouwfonds Germany Residential Fund II CV belegt in een gespreide Duitse vastgoedportefeuille.
Het fonds belegt indirect in 656 huurappartementen. Daarnaast bestaat de portefeuille voor ca. 10% uit commercieel vastgoed, wat  zich onder de appartementen bevindt. Het vastgoed is bestemd voor de verhuur en wordt op termijn in beginsel als portefeuille of per complex verkocht.

Kenmerken

Vastgoed Woningen
Regio Duitsland
Fondsomvang (2009) € 54.071.000
Beleggers Particuliere beleggers
Participatiegrootte € 15.000
Fonds Niet-beursgenoteerd
Status Inschrijving gesloten

Beleggingsportefeuille

BGRF II DuesseldorfHet complex is gelegen in de wijk Bilk, aan de Suitbertusstrasse 155. Het appartementencomplex is gebouwd in 1962 en bestaat uit twee winkelunits op de begane grond en 31 appartement op de vier daarboven gelegen woonlagen en de kapverdieping.
BGRF II FrankfurtamMainHet complex, dat dateert uit 1972 en 1973, is gelegen aan de rand van de wijken Sachsenhausen en Stadtwald, aan de Grosser Hasenpfad 25. Tot het complex behoren ook 15 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeerplaats en 4 daarbuiten.
BGRF II Hannover_1Het eerste complex is gelegen in de wijk Döhren, aan de Helmsteder Strasse 42. Het appartementengebouw, dat dateert uit 1962, bestaat uit 32 appartementen, verdeeld over acht woonlagen en een zolderverdieping. Het gebouw beschikt tevens over 11 parkeerplaatsen.

Omschrijving
Kenmerken
Beleggingsportefeuille
Downloads
Beheerder
Bewaarder